avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Activitate valigl

Activitate valigl

pai trebuie rezolvata aceasta interpretare eronata pt ca este interpretata gresit de politie unde mai pui ca nici nu mi au inmanat o decizie scrisa in acest sens ne stiind ce sa scrie in decizie si in mod normal ar fi trebuit sa imi suspende dreptul de a conduce din momentul solutionarii parchetului. ei imi lasa dovada ce imi expira pe data de 18 si abia dupa asta intru in suspendare. toate aste mi au fost prezentate verbal.
pai si este corec cum interpreteaza cei de la politie? din cate consider eu un simplu sofer nu prea este corecta interpretarea data de ei.
daca ar fi fost vorba de mai multe subpuncte din acest articol 103 litera c

........ pentru o perioada de 90 de zile
punctul
1.{ cand fapta conducatorului de autovehicul sau tramvai a fost urmarita ca infractiune la regimul circulatiei pe drumurile publice,.
punctul
2.{ precum si in cazul accidentului de circulatie din care a rezultat decesul sau vatamarea corporala a unei persoane si instanta de judecata sau procurorul a dispus clasarea,
punctul 3 si asa mai departe ,puteam vorbi de o folosire clara a situatiei de la punctul unu fara a ne mai putea lega de acea ultima fraza care incepe cu DACA.
Dar ce folosinta ar mai avea aceasta fraza daca s ar fi folosit aceste subpuncte'?
ce mi se pare paradoxal cei de la rutiera imi citesc acest articol din lege doar pe jumatate se opresc inainte de acel DACA #-o CARE PENTRU MINE REPREZINTA EXCEPTIA.
eu am fost incadrat la art 85 alin 1 articol ce nu prevede suspendarea dreptului de a conduce , se considera infractiune si de pedepseste cu inchisoare de la 1 la 3 ani . FARA NICI O SUSPENDARE FARA AMENDA.

art 103 lit c intradevar prevede suspendarea in situatia clasarii dosarului penal pe 90 de zile daca pentru regula de circulatie incalcata prezenta ordonanta de urgenta prevede suspendarea exercitarii dreptului de a conduce.
DUPA OPINIA MEA NU AR TREBUI SA MI SE SUSPENDE PERMISUL.
dumneavoastra ce ziceti ?

Buna Ziua
va rog sa imi spuneti daca este corect sa imi fie suspendat dreptul de a conduce pentru o perioada de 90 de zile in urma clasarii dosarului penal pentru circulatie cu autoturism cu numere rosii expirate.
as vrea sa stiu in baza carui articol din oug195 din 2002 politia rutiera imi suspenda permisul de conducere pentru ca eu am tot citit legea in ultimile zile si sincer nu gasesc acel articol .
daca eu am omis faptul ca imi expira numerele pe data de 3 si am fost oprit in trafic pe data de 4 ? la ce sa ma astept? pur si simplu am uitat de numere nu am un alt motiv si nu am facut asta de dragul de a mi pierde permisul pentru ca acesta reprezinta painea mea cu el imi castig existenta si imi intratin familia .
Din pacate nu am . dar am sa ma mai informez pe internet.
Daca aveti vre un site sau adresa mail va sunt recunoscator.
Multumesc!
ma gandeam in primul rand la normele europene privind aceste contracte si reguli privind plata orelor de noapte si in al doilea rand ma interesa legislatia muncii din estonia tara care este in UE si trebuie sa respecte reglementarile UE.
Va multumesc!
pe mine ma intereseaza daca acel paragraf cu plata orelor de noapte incluse in salariu este legala intr-o tara membra ue ? si daca e ilegala cum poate fi atacata