Daca imi desfasor activitatea in cadrul unei institutii de invatamant superior la un departament de fonduri structurale, unde se gestioneaza si implementeaza proiecte cu fonduri europene, putem primi la salariul de baza sporul de 62.5 % sau 75% conform legii nr. 284/2010 ? si daca da acest spor este sustinut din veniturile institutiei sau de la minister? Multumesc!
Vecinul din apartamentul alaturat are un acordeon pe care exerseaza, (pentru ca nu se aud decat sunetele facute de instrument insa niciun cantec) in fiecare zi de ani de zile, am sperat ca intr-o zi va inceta sau macar va rari acest obicei dar din pacate nu s-a intamplat acest lucru. Exista cumva o reglementare in acest sens ?
In blocul in care locuiesc pe lista de intretinere apa este de 6.95 lei pe mc contorizat dar am vazut ca la Apa Nova Bucuresti pretul este de 5,86 ( cu serviciul de canalizare)pentru toti clientii. Precizez ca avem si rubrica de apa spatii comune , si la fel se intampla si cu apa calda. Mi-as dori sa stiu daca este normal. Multumesc