In blocul in care locuiesc pe lista de intretinere apa este de 6.95 lei pe mc contorizat dar am vazut ca la Apa Nova Bucuresti pretul este de 5,86 ( cu serviciul de canalizare)pentru toti clientii. Precizez ca avem si rubrica de apa spatii comune , si la fel se intampla si cu apa calda. Mi-as dori sa stiu daca este normal. Multumesc
Diferenta de valoare poate sa fie justificata inclusiv cu eventuale piersderi sau diferente inregistrate intre factura si total index comunicati de proprietari
In temeiul disp art 10 din L nr 230/2007 puteti solicita oficial presedintelui de asociatie sa lamureasca acest aspect
Intrebati administratorul dv. de unde e acest pret la apa. Cu siguranta va va explicamai bine decat noi care nu cunostem de aici, de pe forum, cum face el impartirea apei.
Pretul final al metrului cub de apa se face prin impartirea sumei totale a facturii la nr.de metri cubi din factura respectiva. Factura cuprinde nu numai pretul apei reci ci si apa pluviala, apa rece pentru apa calda, taxa primarie , tva de aceea pretul; nu va fi niciodata acelasi cu cel de la Apanova
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pret mc apa rece
dan_alex
Buna seara.
Dintre cei care sunt administratori la blocuri in Bucuresti daca imi poate spune si mie cineva care este pretul unui metru cub de apa rece pe care ... (vezi toată discuția)