Din factura totala de la APANOVA scadeti apa rece pentru prepararea apei calde si aveti doua sume apa si canal (de regula este ultima pagina din factura) care intra in calcul la costul apei calde, ceea ce ramane din factura este trecut la apa rece (si pluviala si MAU si canal apa rece).
Din factura RADET este simplu, apa calda la apa calda (suma pe care o adunati cu apa rece pentru prepararea apei calde si canalizare din factura APANOVA) iar caldura o repartizati la rubrica de caldura.
Penalizarile trebuiesc scazute din rubrica penalizari, acestea nu se repartizeaza decat restantierilor sau se scad din ce ati oprit pana sa soseasca factura.
Apa pluviala
eugarizn
Buna ziua
Imi poate spune si mie cineva care este pretul apei pluviale si la ce cheltuieli o putem incadra ? ma refer la Bucuresti , am ... (vezi toată discuția)
Pret apa
ContSters282763
In blocul in care locuiesc pe lista de intretinere apa este de 6.95 lei pe mc contorizat dar am vazut ca la Apa Nova Bucuresti pretul este de 5,86 ( cu ... (vezi toată discuția)
Pret mc apa rece
dan_alex
Buna seara.
Dintre cei care sunt administratori la blocuri in Bucuresti daca imi poate spune si mie cineva care este pretul unui metru cub de apa rece pe care ... (vezi toată discuția)