avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Linistea din bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Linistea din bloc

Vecinul din apartamentul alaturat are un acordeon pe care exerseaza, (pentru ca nu se aud decat sunetele facute de instrument insa niciun cantec) in fiecare zi de ani de zile, am sperat ca intr-o zi va inceta sau macar va rari acest obicei dar din pacate nu s-a intamplat acest lucru. Exista cumva o reglementare in acest sens ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:03, 28 Iunie 2013
Comitetul asociatiei de proprietari,in temeiul L nr 61/1991 republicata si a statutului asociatiei de proprietari,poate decide si afisa la loc vizibil programul de liniste in cadrul imobilului
Daca vecinul intelege sa exerseze in programul de liniste care este de regula 07-14 si 15-22,aveti dreptul sa sesizati oficial initial presedintele de asociatie si in caz de dezinteres,puteti sesiza oficial inclusiv sectia de politie,care in caz ca se confirma problema,poate dispune sanctiuni pecuniare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! aam nevoie de un raspuns concret, bazat pe prevederile ... Lucian8479 Lucian8479 Buna seara! AAm nevoie de un raspuns concret, bazat pe prevederile legii in vigoare, referitor dreptul de a exersa / canta la un instrument muzical, intr-un ... (vezi toată discuția)
Programul de liniste maria.dinca maria.dinca buna ziua, va rog sa ma consiliati in urmatoarea speta : conform noii legi privind programul de liniste in bloc, inteleg ca est interzis sa faci zgomot de ... (vezi toată discuția)
Pianina gabipian gabipian am un baiat elev la un lic muzical in clasa 3 repeta la pianina acasa intre orele 17-18 ore acceptate de vecinii scarii inafara de cel de sub mine .Am inteles ... (vezi toată discuția)