avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Activitate alin198108

Activitate alin198108

Multumesc frumos!
Buna seara,
Am rugamintea de a ma ajuta cum se face plangere penteu calomnie?un model daca se poate.
Va multumesc.
Răspuns la discuția credit franci elvetieni
Va multumesc frumos
Buna ziua,
In 2008 am luat un credit in franci elvetieni suma fiind de 10.000 CHF.Anul trecut am fost disponibilizat si nu am reusit sa mai achit rata.In luna Mai 2013 am reusit sa ma angajez, banca a cerut incuviintarea executarii silite.Sunt casatorit apartamentul a fost cumparat de sotie inainte de casatorie si mai are o masina pe numele ei actual ea nu apare ca cogarant si plateste numai ea din salariul ei rata la masina avem chitante doveditoare,vreau sa mentionez ca numai eu am semnat contractul de credit. si apar ca si necastorit si nu am bunuri pe numele meu.Vreau sa mentionez ca nu am reusit sa ajung cu banca la o intelegere.Intrebarea este daca eu am semnat contractul de credit si apar ca si necasatorit,sotia nu apare ca si cogarant sau ca girant poate sa ii se faca ceva sau numai mie imi va pune proprire pe salar?Si daca pot sa ajung cu executorul la intelegere de plata?
Va multumesc frumos!
Buna seara,
Am un credit de nevoi personale in valoare de 12000 CHF, credit acordat de banca x doar cu buletinul, pana in septembrie 2012 am reușit să achit ratele avand un loc de munca.La jumătatea lunii septembrie 2012 am fost disponibilizat fara a primi somaj.Am fost la AJOFM pentru a-mi elibera o adeverinta ca sa duc la banca pentru reeșalonarea creditului mentionez ca nu am avut intarzieri, banca nu vrea sa faca reeșalonarea doar daca pun ipoteca un bun, eu nu am nimic in propietate mea.Am dus la bamca x adeverinta prin care se dovedește ca sunt somer fără idemnizatie de somaj, am depus cereri cu numere de inregistare de reeșalonare a creditului acestia refuza de a-mi da un raspuns in scris in termen de 30 zile.Am ramas de atunci restant la credit.Ce sfat puteti sa imi dati in acest sens? ce sa fac? Banca refuza pe cale amiabilă de a ajunge la o înțelegere.In plus sunt hartuit ora de ora cu telefoanele lor spunandu-le ca nu am de unde sa achit.
Va mulțumesc.