Buna ziua,
In 2008 am luat un credit in franci elvetieni suma fiind de 10.000 CHF.Anul trecut am fost disponibilizat si nu am reusit sa mai achit rata.In luna Mai 2013 am reusit sa ma angajez, banca a cerut incuviintarea executarii silite.Sunt casatorit apartamentul a fost cumparat de sotie inainte de casatorie si mai are o masina pe numele ei actual ea nu apare ca cogarant si plateste numai ea din salariul ei rata la masina avem chitante doveditoare,vreau sa mentionez ca numai eu am semnat contractul de credit. si apar ca si necastorit si nu am bunuri pe numele meu.Vreau sa mentionez ca nu am reusit sa ajung cu banca la o intelegere.Intrebarea este daca eu am semnat contractul de credit si apar ca si necasatorit,sotia nu apare ca si cogarant sau ca girant poate sa ii se faca ceva sau numai mie imi va pune proprire pe salar?Si daca pot sa ajung cu executorul la intelegere de plata?
Va multumesc frumos!
cuexecutorul nu prea ajungi nicaieri. daca sunt firme de recuperari gen KRUG etc ai o sansa sa te intelegi cu ei. banca nu poate face alceva decat popripe pe salariul tau.
Executare silita?
adi1985ab
Buna ziua. As avea si eu unele nelamuriri, sper sa aveti bunavointa sa imi raspundeti.
Dupa 2007-2008 am contractat unele credite de nevoi personale. Sume sub ... (vezi toată discuția)