avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate iblaga

Activitate iblaga

Sunt singurul proprietar al apartamentului, dar acesta se afla, bineinteles, intr-un bloc, la et 3/4.
Destinatia? Asa cum am trecut in titlu, doresc sa-l inchiriez in regim hotelier, adica unor persoane pe perioade scurte de timp (de genul 1-2 saptamani).
Multumesc pt raspuns. Nu este suficient studii superioare de comert-marketing? Eu am deja un PFA pe comert ambulant (5263) si ma gandeam la o adaugare al unui al cod CAEN.

Pe de alta parte, ma intereseaza sa stiu daca trebuie sa obtin vreun aviz de pe undeva sau acordul vecinilor.
Mersi inca o data!
Cam ce ar trebui sa fac (din punct de vedere legal, birocratic, hartogarii... etc.) ca sa inchiriez un apartament in regim hotelier. Pot sa ma organizez ca si PFA? Ce cod CAEN? Multumesc mult!
Am si eu o rugaminte la voi. Am o autorizatie de PFA de anul trecut din iunie, insa pana in prezent nu am activat. Problema e ca eu nu am platit nici un fel de impozit pana acum, desi cei de la finante mi-au trimis anul trecut o instiintare de plata de impozit pt un venit estimat. Am inteles ca ar fi trebuit sa depun nu stiu ce declaratie de inactivitate. Ce fel de declaratie e asta? Si ce pot pati daca merg acum acolo pentru o astfel de declaratie?
Va rog un raspuns cat se poate de repede!

Multumesc mult!