buna ziua!
Situatia mea este urmatoarea: am contract de munca pe perioada determinata pana la data de 31 august 2014. anul aceste in mai trebuie sa nasc si as dori sa stiu daca ma duc la munca pana la sfarsitul contractului primesc si cei 5mil supliment as mai putea dupa ( adica dupa ce mi se termina contractul)sa intru in CCC pana face copilul 2 ani(mai 2015) sa mai pot beneficia de indemizatia de 85% , sau dupa 31 august 2014 intru in somaj?. Sau sa intru direct din iunie inCCC as putea sa beneficiez de cei 85% TIMP DE 2 ani sau doar pana mi se termina contractul.
buna ziua!
va deranjez cu o intrebare
am contract pe perioada determinata pana in 31 august 2014, o sa nasc in mai 2013 si pana in august 2014 as vrea sa ma duc la servici pentru a putea beneficia de cei 500 ron in plus fata de salariu. Intrebarea mea este: dupa ce mi se termina CIM pot sa intru in CCC si sa beneficiez de indemnizatia de 85% pana face copilul 2 ani? sau daca intru de la 1 septembrie 2013 indemnizatia de 85% mi se plateste pana la 31 august 2014 sau pana implineste copilul 2 ani adica pana in mai 2015?
va multumesc anticipat!
va intreb pentru ca nimeni nu imi poate spune ceva exact, am intrebat si am primit raspunsuri total diferite