avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Activitate chis001

Activitate chis001

Discuție Salarizare
Sunt educatoare, pensionara si lucrez in prezent la o gradinita. Sunt platita cu ora. Intrebare de ce?Am primit o decizie in care se spune ca am fost incadrata conform art ..... dar , va intreb de ce legea este stramba: desfasor aceeasi activitate pe care o desfasoara si o alta colega ,sunt taiate atatea sporuri,inclusiv dirigentia.Precizez ca, activitatea mea se incheie pe 16 iunie, nu pe 31 august cum ar trebui, ma refer la drepturile banesti. In sistemul privat esti platit cu toate drepturile, desi esti pensionar, spun asta ca am lucrat acum 2 ani.Multumesc!
Răspuns la discuția pensionare anticipata
multumesc si o seara buna !
Răspuns la discuția pensionare anticipata
Multumesc!sa inteleg ca la 59de ani si 9 luni voi avea aceeasi pensie ,pe care o voi avea acum?sau e valabila penalizarea de 0,75 in cazul meu?
Buna seara !nascuta 1954 luna iunie 25,lucrez de la 1 septembrie 1974 si pana-n prezent feb 2013,v-as ruga sa-mi spuneti ma pot pensiona anticipat ,fara a fi penalizata intr-un fel- varsta sau cotizatie- multumesc tare mult si pentru raspunsurile anterioare!
nascut in 1952 11 martie ,a lucrat din 1975 luna septembrie si pana in 2009 martie.Poate sa se pensioneze anticipat? multumesc mult!