avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Activitate alina35alina35

Activitate alina35alina35

va rog sa ma ajutati intr-o problema urgenta,ce se poate face in cazul unor greseli in 2 titluri de proprietate emise in 1998 ,in care suprafetele scrise sunt prost calculate si nu corespund realitatii . cu multumiri tuturor care ma ajuta in aceasta problema
societatea noastra x cumpara de la societatea y un imobil cu 2 spatii comerciale,inainte de perfectarea actului de vanzare ,societatea y nu ne aduce la cunostiinta existenta unui contract de inchiriere a unuia dintre spatii care ocupa cam 100mp din cladire,iar cel de al doilea cam 30mp.Avand in vedere aceste aspecte dupa efectuarea actului amcrezut ca cumparand cladirea ne putem apuca de amenajarea ei,dar stupoare ni se arata un contract de inchiriere pe termen de 3 ani care nu a fost specificat in cartea funciara a cladirii si nu stiam nimic despre elsi culmea este facut si pe o suma de 500 ron ca pret de chirie lunara pentru un spatiu central.atunci cand le-am adus la cunostiinta cererea de eliberare a spatiului ni s-a raspuns ca ei voie sta pana la expirarea contractului cu aceeasi chirie.evitand a face un alt contract intre ei ca societate chirias si noi ca proprietari.Neavand un contract intre noi si societatea chiriasa ne poate trimite banii intr-un cont bancar al societatii noastre?noi i-am actionat in instanta si de 2 ani nu se rezolva nimic si nici chirie nu platesc deloc ce putem face in cazul acesta?Am uitat sa mentionez faptul ca cladirea pe care am cumparat-o era ipotecata la o banca inainte de a perfecta contractul si doar dupa ce am platit intai ipoteca am facut actele,deci cladirea nu era lipsita de sarcini cand a fost facut acest contract de inchiriere.Oare nu se poate face nimic in acest caz trebuie sa ii suprortam 3 ani sa stea pe gratis si sa nu putem beneficia de ,toaleta ,baie,magazie deoarece aceste sunt in incita spatiului chiriasului,inclusiv accesul in podul cladirideci ce putem face sa asteptam ca intr-o noapte inainte de expirarea termenului sa dispara fara sa ne plateasca nimic si noi care am cumparat cladirea cu o suma f.mare sa nu putem beneficia decat de o camera de 30mp fara nici o utilitate poate ca asa o sa fie multumita toata lumea.oare de ce este justitia atat de nedreapta?Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția ajutor prob leme cu posta romana
Multumesc pt raspuns dar nu toate societatile le trimit cu confirmare de primire ca ex:electrica,orange,eurial invest si altele ,daca ar fi cu confirmare ar trebui sa o primesc in posta sau sa vina personal factorul la adresa ,dar nu se intampla asa ceva si in cazul asta ce pot face sa dau mita la postas ca sa pot plati facturile?:-/
Multumesc pt raspuns dar am pastrat plicurile dar din pacate apare doar data la care au fost trimise si nu si data cand ajung la ei ,in urma reclamatiilor facute mi s-a spus ca nu mai au obligatia de a stampila plicurile si nici de a urmari corespondenta simpla,eu pana acum m-am saturat sa tot dau telefoane si sa ma rog sa-mi trimita copii prin fax.Mentionez ca facturile sunt adresate unei societati comerciale sineachitarea lor la timp ne aduce daune morale fata de furnizorisi materiale societatii prin penalizari si sistarea serviciilor
Scuze e prima oara cand postez pe acest forum ,problema cu posta este neprimirea la timp a corespondentei.si din aceasta cauza am probleme cu achitarea la timp a facturilor si nici in urma reclamatiilor nu s-a rezolvat nimic.inca o data scuzele de rigoare caci am gresit titlul vroiam sa intreb in acelasi timp si despre subiectul facturi 2007.va multumesc
buna tuturor,cine stie cum se vor face facturile daca sunt mai multe puncte de lucru si firma nu dispune de calculator la nici unul dintre ele,se pot face pe un calculator un model care se tipareste in mai multe exemplare si se pot scrie ulterior cu mana sau obligatoriu numai pe calculator:-/