buna tuturor,cine stie cum se vor face facturile daca sunt mai multe puncte de lucru si firma nu dispune de calculator la nici unul dintre ele,se pot face pe un calculator un model care se tipareste in mai multe exemplare si se pot scrie ulterior cu mana sau obligatoriu numai pe calculator:-/
Scuze e prima oara cand postez pe acest forum ,problema cu posta este neprimirea la timp a corespondentei.si din aceasta cauza am probleme cu achitarea la timp a facturilor si nici in urma reclamatiilor nu s-a rezolvat nimic.inca o data scuzele de rigoare caci am gresit titlul vroiam sa intreb in acelasi timp si despre subiectul facturi 2007.va multumesc
in cazul in care nu primiti facturile la timp, pastrati plicul pt. a demonstra cu data postei , cand ati primit plicul si data de la care
curge scadenta:)
Multumesc pt raspuns dar am pastrat plicurile dar din pacate apare doar data la care au fost trimise si nu si data cand ajung la ei ,in urma reclamatiilor facute mi s-a spus ca nu mai au obligatia de a stampila plicurile si nici de a urmari corespondenta simpla,eu pana acum m-am saturat sa tot dau telefoane si sa ma rog sa-mi trimita copii prin fax.Mentionez ca facturile sunt adresate unei societati comerciale sineachitarea lor la timp ne aduce daune morale fata de furnizorisi materiale societatii prin penalizari si sistarea serviciilor
scuze:"> dar facturile se trimit cu confirmare de primire, altfel, numai cu borderoul semnat de posta, nu prea poti dovedi ca facturile au fost primite:((
Alte discuții în legătură
Expertize judiciare
elena13
Ce trebuie facut daca o confirmare de primire trimisa catre o parte citata de expertul contabil (in persoana mea) s-a ratacit.Ori mi-a fost sustrasa din posta ... (vezi toată discuția)