avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dovada inmanare posta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dovada inmanare posta

In data de 09.11.2018 am primit un plic de la judecatorie sa depun intampinare in 25 de zile Mentionez ca poștașul are obiceiul să trimită plicurile pe alte persoane fără ca eu să semnez .In schimb de data aceasta dat fiind faptul că 09 era in ziua de vineri poștașul a venit sa imi aduca plicul duminica in data de 11 .11.Pe dovadă de inmanare e pusă o stampila de 12.11 .Nu ar fi trebuit să fie pusă data de 09.11 sa corespundă cu data inmanarii?Mentionez ca poștașul obisnuieste sa mai trimita plicurile si pe alte persoane fără ca eu să semnez
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:27, 25 Februarie 2019
Pe dvs nu va dezavantajoasă cu nimic termenul de 25 de zile curgând de la data poștei trecută pe plic.Era o problema daca aveați mai putine zile pt a formula întâmpinarea de ex va înmâna plicul mai tz.Puteti face o cerere la dirigintele oficiului postal pt a lamuri modul în care poștașul inmaneaza corespondență.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poștașul a predat corespondența unui localnic pentru a fi distribuită cetățenilor. este legal? camelia_police camelia_police Ghiseul postal din localitatea mea functioneaza doar o zi pe saptamana. Pentru ca volumul de munca este foarte mare, postasul a predat toate plicurile unui ... (vezi toată discuția)
Modalităţi de trimitere a citaţiei la domiciliu elenagabi elenagabi Vă adresez rugămintea să-mi spuneţi cum se trimit citaţiile la domiciliu (pentru un proces), prin formula simpla, în care se pun la cutia de scrisori, ... (vezi toată discuția)
Termen depunere apel Johanes1978 Johanes1978 Buna ziua, Am depus cu intarziere de o zi apelul la curtea de apel. La instanta de fond am avut adresa de corespondenta la o casa de avocatura fapt pnetru ... (vezi toată discuția)