Buna ziua!
Am primit o Comunicara Hotarare Civila cu data postei 21.01.2014 , iar comunicarea Judecatoriei a fost in data de 20 decembrie 2013.
Putet sa-mi spuneti cand trec cele 30 de zile ca sa pot legaliza hotararea ?
Va multumesc.
Aveti dreptate dar eu trebuie sa caut un avocat din Buzau si nu am idee cum sa-l gasesc pe cel mai potrivit. Oare asa se procedeaza , trebuie sa deschid actiunea in judetul unde are domiciliul paratul sau o pot deschide unde am eu domiciliul ?
Multumesc !
Va multumesc pentru raspuns , dar puteti sa-mi spuneti daca ma duc sa-i iau masina , ma poate acuza cineva de furt ? tinand cont ca eu am inmatriculat-o dupa ce am facut actul de vanzare cumparare si totodata eu sunt din alt judet iar plangerea civila trebuie sa o fac la buzau de unde este cetateanul care i-am vandut masina.
Buna tuturor !
Am vandut o masina in decembrie 2010 unui cetatean din Buzau , am primit o parte din bani iar restul de 5000 euro urma sa-i primesc in doua luni .Am facut un contract tip de vanzare cumparare specificand termenul si suma ramasa cu doi martori. I-am dat masina (care era neanmatriculata la data aceea ) cu o dovada de numere rosii care expira in doua saptamani , eu am oprit toate actele masinii si dublura de la cheie. In cateva zile cetateanul m-a sunat sa inscriu masina ca vine cu restul de bani lucru care nu s-a intamplat nici in ziua de azi.
Sunt intr-o situatie delicata pentru ca eu am inscris masina pe numele meu dupa ce am facut actul de vanzare cu el , toate actele sunt la mine inclusiv placutele de inmatriculare ,iar el se foloseste de masina si nu pateste nimic. Am facut si o plangere la procuratura ,si am primit raspunsul ( a facut o fapta urata ..).
Va rog sa ma invatati ce pot sa fac in cazul acesta , mentionez ca eu sunt din alt judet .
Va multumesc mult ! Astept raspuns.