avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Activitate mihayu2004

Activitate mihayu2004

multumesc
multumesc frumos pt raspuns
Bună seara, locuiesc în Ploiești într-un bloc la periferia orașului care a fost locuințe de serviciu iar după anii 90 apartamente au fost cumpărate
Deca curând sa mutat o familie noua și sau hotărât ca în zona cu spațiu verde din jurul blocului sa își amplaseze o "magazie metalica cu structura ușoară în cadru spațiului locativ" (acestea reies din cerea care a făcut-o către administratia asociației de locatari.
In contractul de vânzare/cumpărare încheiat inițial la cota parte indiviza este trecut 0.
Am sunat la primăria Ploiești și mi-a spus ca este interzis prin lege sa se amplaseze orice fel de constructie pe spațiul verde din jurul blocului.
Tind sa cred ca administrația o sai aloce spațiul cerut... Este legal asta?
Mulțumesc anticipat!!

multumesc mult pt raspuns !
Gândiți-vă pt 5 minute ca dețineți din străbuni, cu acte, o gradina....livada de 7500m2, la care plătești impozit anual, fiind chiar la zi cu el și ca peste noapte va treziți ca Primarul localității dvs are un "proiect" de construcție al unui cartier rezidențial tip ANL în apropierea grădinii tale iar calea de acces pentru acest cartier de blocuri va fi pe un pod peste pârâul din spatele grădinii, constructia podului realizandu-se prin gradina ta, tot odată când aj acolo constați ca ți s-au tăiat pomi fructiferi care fac fructe de mai bine de 30 ani, ca nu mai ai gardul, ca utilajele nu au pe unde intoarce decât prin curtea ta,ca betoniera se spala la tine pe propietate si raman galme de beton pe pamant. Iar la întrebarea unde este lemnul ți se răspunde ca să folosit la consolidarea malului. Ce faci...și ce demersuri demarezi ???
Discuție ajutor !
Buna seara,

administrez un srl si as vrea sa incerc si un alt domeniu decat cel principal.
spre exemplu dpresc sa particip cu un stand cu briz...brizuri la un festival.
ce imi trebuie pentru a participa la festival ?
multumesc anticipat
Am o societate care va presta servicii intr-un depozit.
Beneficiarul in functie de graviatea pagubelor produse de angajatii mei,ma obliga sa il despagubesc.
Pagubele produse pot incepe de la 10Ron/caz pana la 10 de mii de eur,pentru penalizari pana in 500 de ron pot aplica penalizari/retineri salariale?
Am rugamintea sa imi spuneti daca pot aplica si daca este legal penalizarile salariale individuale,si daca da in temeiul carei legi,articol,alineat

Multumesc anticipat
Buna ziua,
Am rugaminte a sa imi spuneti daca Roi-ul trebuie inregistrat la ITM sau pot lua un model de pe internet si sa il implementez ?
Răspuns la discuția Sc............SRL-D
Multumesc,
A-s mai avea o intrebare,

Caen 7830 Servicii de furnizare si management a fortei de munca
Ce implicatii a-r avea acest Caen asupra SRL-Dca si activitate principala,imi tebuie neaparat ca si angajat Analist Resurse Umane?,sau pot face eu ca Asociat unic si Administrator angajarile si recrutarea de personal pentru contract,manipulanti si stivuitoristi
Imi trebuiesc studii de specialitate ?
Buna seara,
Sunt in cursul deschiderii unui SRL-D,iar ca domeniu de activitate sa fie manipulare de marfuri in depozite.
Intrebarea mea este :
Ce cod CAEN ma sfatuiti sa pun (5210Depozitari ) sau (7830Servicii de furnizare si management a fortei de munca) ?