Buna ziua
Am avut o pedeapsa de 4 ani cu suspendare,si 5 ani sub control juridiciar,semnam odata la 3 luni la serviciul de probatiuni,pe parcursul celor 5 ani am avut o singura intarziere,si am primit un avertisment
Ultima prezentare trebuia sa fie pe data de 4 septembrie 2015,data la care nu mam putut prezenta,am fost plecat in strainatate,acuma la intoarcerea in tara am contactat serviciul de probatiuni,si de acolo mi-au spus ca nu mai am nici o treaba cu ei,nu mam prezentat in septembrie si asta este,intrebarea este ce trebuie sa fac acuma?trebuie sa ma prezint undeva?
Buna Ziua
vreau sa va spun ca in ani 2005,2006,am luat credite de la trei banci,credide de nevoi personale,fara giranti fara garanti,am deschis o mica afacere,care nu a mers,apoi evident ca nu am mai putut plati nici creditele la banci.Ultima plata cred ca am efectuato la sfarsitul anului 2007.Ei de atuncia sant sunat incontinu de cei de la birourile de recuperari,chiar unul dintre birouri ma dat in judecata si acum vreo 4 luni miau venit niste harti de la un executor judecatoresc.Problema este ca eu nu am un servici in momentul de fata,nu am nimica pe numele meu.
Va rog sami spuneti ce se poate intampla ?