avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... suspendarea pedepsei sub control judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

suspendarea pedepsei sub control judiciar

Buna ziua
Am avut o pedeapsa de 4 ani cu suspendare,si 5 ani sub control juridiciar,semnam odata la 3 luni la serviciul de probatiuni,pe parcursul celor 5 ani am avut o singura intarziere,si am primit un avertisment
Ultima prezentare trebuia sa fie pe data de 4 septembrie 2015,data la care nu mam putut prezenta,am fost plecat in strainatate,acuma la intoarcerea in tara am contactat serviciul de probatiuni,si de acolo mi-au spus ca nu mai am nici o treaba cu ei,nu mam prezentat in septembrie si asta este,intrebarea este ce trebuie sa fac acuma?trebuie sa ma prezint undeva?
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2016
alinck35, utilizator
Trebuie sa faceti cerere de reabilitate judecatoreasca in instanta, pentru a avea si cazierul "curat".
Reabilitarea este una de drept, cel mult poate face la instanta cerere prin care sa se constate ca a intervenit reabilitarea de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar curat crinann crinann Buna seara. am o singura curiozitate, poti avea cazierul curat dupa 5 ani de inchisoare? Va rog, sa,mi raspunde,ti. (vezi toată discuția)
Stergere mentiuni din cazierul judiciar georgiana.td georgiana.td Buna ziua. Va deranjez cu o mare rugaminte . Am , in cazier , o pedeapsa cu suspendare , cu termen de supraveghere incheiat in luna MAI 2016 , si o amenda ... (vezi toată discuția)
Reabilitare......... geany1082 geany1082 buna ziua in anul 2002 am fost condamnat la o pedeapsa de 1 an cu suspendare,intrebarea mea este daca reabilitarea s-a facut din oficiu sau eu trebuie sa ... (vezi toată discuția)