avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Stergere mentiuni din cazierul judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Stergere mentiuni din cazierul judiciar

Buna ziua.
Va deranjez cu o mare rugaminte . Am , in cazier , o pedeapsa cu suspendare , cu termen de supraveghere incheiat in luna MAI 2016 , si o amenda penala , platita in luna IUNIE 2015 .
De la Serviciul Probatiune mi s-a spus sa merg la Politia Capitalei , Serviciul Caziere , cu o adresa scrisa de ei , si cu cerere , prin care cer stergerea mentiunilor din cazier.
Dupa 3 saptamani de asteptare mi s-a spus ca nu ei se ocupa de cererea mea , ci serviciul de caziere de la locul nasterii - R. , un orasel din fundul tarii .
Sun acolo ,la politie , si mi se spune ca nu ei se ocupa de asa ceva, sa ma adresez la judecatorie pentru reabilitare.
Poate eu sunt nebun , dar am citit ca , dupa trecerea termenului de supraveghere intervine reabilitarea de drept, ce sa caut la judecatorie?
Va rog ajutati-ma si indrumati-ma spre un organ competent sa rezolve aceasta situatie , pentru ca saptamana viitoare am un examen la o institutie publica si imi este absolut necesar cazierul...curat .
Doar instanta de judecta constata intervenita reabilitarea de drept. Obtineti copie legalizata de pe hotararrea judecatoreasca de condamnare , dovada platii amenzii, a cheltuielilor de judecata si mergeti la un avocat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare cazier judiciar awpxdianne awpxdianne In luna iunie a anul 2008 am fost pus sub acuzare (furt calificat) si am primit pedeapsa de 3 ani cu suspendare. M-am prezentat lunar la Serviciul de ... (vezi toată discuția)
Va salut in urma cu 5 ani am avut 2 fapte concurente am fost ... Speed2020 Speed2020 Va salut In urma cu 5 ani am avut 2 fapte concurente Am fost condamnat cu 2 ani si 8 luni cu suspendare.....asta in 2022... In 2022 cand a ramas definitiva ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept sau judecătorească? Luciann739 Luciann739 Buna ziua In 2013a fost condamnat la 2 ani si 6 luni cu suspendare sub supraveghere si un trrmen de incercare de 7 ani! In 2019 acest termen s a incheiat ... (vezi toată discuția)