avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va salut In urma cu 5 ani am avut 2 fapte concurente ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va salut In urma cu 5 ani am avut 2 fapte concurente Am fost ...

Va salut
In urma cu 5 ani am avut 2 fapte concurente
Am fost condamnat cu 2 ani si 8 luni cu suspendare.....asta in 2022...
In 2022 cand a ramas definitiva am hartie de la serviciul de probatiuni care au intrebat de pedeapsa complementara si ultima instanta a decis ca se calculeaza din momentul savarsirii faotei...cea ce a dus in 2022 la incheierea supravegherii si mj au dat hartie in acest sens....
Acum intrebarea mea e cand pot sterge cazierul si unde ma duc
Ultima instanta fiind curtea militara
Chiar am nevoie sa sterg cazierul pt ca mi s a spus la pol ca orice pedeapsa cu suspendare atrage anularea permisului un an....acum m.am trezit dupa un an....ca nu pot da ca trebuie sa stau defapt 5 iar eu deja stau din 2018...pana in 2027 cand zic ei sunt 9 ani...nu exista asa ceva in condiitiile in care maximum si daca omori un om doamne fereste e de 5 ani...unde la mine nu e cazul...eu am condus cu perm suspendat tot din vina lor ca cica nu s obligati in urma unei contestatii depusa de viteza in 2017 ca nu s obligati sa iti mai trimita hartie acasa si cu perm in mana figuram cu el suspendat....ma ajuta cu ceva adresa facuta de cei de la probatiuni catre curt militara...prin care curtea militara spune ca se calculeaza din 2018....?ca as vrea sa imi fac reabilitarea sa sterg cazierul
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:33, 27 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art 165 - Reabilitarea are loc de drept în cazul condamnării la pedeapsa amenzii, la pedeapsa închisorii care nu depăşeşte 2 ani sau la pedeapsa închisorii a cărei executare a fost suspendată sub supraveghere, dacă în decurs de 3 ani condamnatul nu a săvârşit o altă infracţiune.

Art 167 Cod penal - 4) În caz de suspendare sub supraveghere a executării pedepsei, termenul curge de la data împlinirii termenului de supraveghere.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți la avocat cu hotărârile judecătorești legalizate.
O poate legalizata și avocatul la instanță.
Trebuie calculat tot.

București 2023
Ultima modificare: Vineri, 27 Octombrie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare judecatoreasca Maress Maress Buna ziua, Pe 2 Noiembrie imi expira o suspendare de 2 ani, am inteles de la serviciul de probatiune ca dupa aceasta data pot cere reabilitarea judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Buna seara am o problema am fost condamnat la 2 ani si 8 luni ... speedy55679 speedy55679 Buna seara Am o problema Am fost condamnat la 2 ani si 8 luni cu suspendare sub supraveghere Ultima instanta Curtea Militara Intrebare...cand pot sterge ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendarea executarii sub supraveghere- reabilitare, calcul termen Ginelinho Ginelinho Buna ziua, In 2015 am fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare si mi s-au dat 2 ani de supraveghere. Intrebare : \"Cand pot avea cazierul ... (vezi toată discuția)