avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara Am o problema Am fost condamnat la 2 ani si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara Am o problema Am fost condamnat la 2 ani si 8 luni ...

Buna seara
Am o problema
Am fost condamnat la 2 ani si 8 luni cu suspendare sub supraveghere
Ultima instanta Curtea Militara
Intrebare...cand pot sterge cazierul daca am hartie de la serviciul de probatiuni....cum ca am terminat supravegherea din 2021....pt ca inca figurez cu cazier
Va rog mult de tot un raspuns
Multumesc
Cel mai recent răspuns: speedy55679 , utilizator 11:59, 30 Ianuarie 2024
Buna ziua, dupa 4 ani calculati de la data la care inceteaza termenul de supravechere si aveti nevoie de o hotarare judecatoreasca privind reabilitarea.
Pai citeam la altii ca dupa 2 ani de la termenul de supraveghere

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, dupa 4 ani calculati de la data la care inceteaza termenul de supravechere si aveti nevoie de o hotarare judecatoreasca privind reabilitarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut in urma cu 5 ani am avut 2 fapte concurente am fost ... Speed2020 Speed2020 Va salut In urma cu 5 ani am avut 2 fapte concurente Am fost condamnat cu 2 ani si 8 luni cu suspendare.....asta in 2022... In 2022 cand a ramas definitiva ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca Maress Maress Buna ziua, Pe 2 Noiembrie imi expira o suspendare de 2 ani, am inteles de la serviciul de probatiune ca dupa aceasta data pot cere reabilitarea judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept/reabilitarea judecatoreasca Diana.28_17 Diana.28_17 Buna ziua, Am fost condamnat la 3 ani cu suspendare in anul 2011, iar timp de 6 ani de probatiune, ultima intrevedere cu ofiterul de probatiune fiind in iulie ... (vezi toată discuția)