avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Activitate pomik

Activitate pomik

buna ziua vreau sa va spun intamplarea mea sunt utilizatorul unei masini in baza unui contract de comodat incheiat intre mine si proprietarul masinii care este socrul meu amandoi locuind la aceeasi adresa acum cateva saptamani i-am dat masina cumnatului meu pentru a se duce undeva cand l-am sunat sa-mi aduca masina acesta a refuzat spunandu-mi ca masina ramane la el mentionez ca am o datorie in bani la acest cumnat de acum cativa ani pe care din diverse motive nu am reusit sa i-o returnez in totalitate mai mult am primit o notificare si eu si socrul meu sa ne prezentam la un birou notarial public ca sa facem acte de vanzare-cumparare pentru masina pe care el o detine este legal ce face el?hai ,ma da in judecata ca nu i-am toti banii dar poate sa sechestreze masina sau sa-l forteze pe socrul meu sa i-o vanda lui???am facut plangere la politie pentru a recupera masina iar politia a zis ca nu se baga pentru ca este un caz de proces civil va rog sa-mi spune-ti ce se poate face multumesc
Buna ziua Va rog sa m-ajutati cu o problema.Am poprire pe salariu pentru un credit neachitat la o banca.Nu am bunuri pe numele meu dar am o masina in leasing.Intrebarea mea este daca, dupa ce voi termina perioada de leasing si voi inscrie masina pe numele meu, executorul judecatoresc poate sa-mi puna poprire pe aceasta!?Daca da ,care ar fi solutia?VA MULTUMESC!