avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silita

Buna ziua Va rog sa m-ajutati cu o problema.Am poprire pe salariu pentru un credit neachitat la o banca.Nu am bunuri pe numele meu dar am o masina in leasing.Intrebarea mea este daca, dupa ce voi termina perioada de leasing si voi inscrie masina pe numele meu, executorul judecatoresc poate sa-mi puna poprire pe aceasta!?Daca da ,care ar fi solutia?VA MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Executare silita- forme executare alexa1305 alexa1305 Am si eu o mare problema.Am o poprire pe 30% din salariu de la una din bancile la care sunt restanta.Acum am primit un \\"avertisment privind declansarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita sotie PeRuZzI PeRuZzI Buna ziua, Sotia este pârât intr-un proces in materie de litigii de munca. Procesul este pe numele de fata al sotiei pentru ceva ce n-ar fi facut cat timp ... (vezi toată discuția)
Somatie de executare silita la un credit restant de 2 ani dum974 dum974 va rog sa ma ajutati am primit o somatie de executare silita pentru un credit neachitat de 2 ani pana acum nu am mai primit instiintari desi am platit 3 ani ... (vezi toată discuția)