avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale somatie de executare silita la un credit restant de 2 ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

somatie de executare silita la un credit restant de 2 ani

va rog sa ma ajutati am primit o somatie de executare silita pentru un credit neachitat de 2 ani pana acum nu am mai primit instiintari desi am platit 3 ani pana la reducerile salariale si luarea tichetelor de masa azi suma e mai mare decat creditul acordat la inceput am fost sa fac o reesalonare dar au spus ca nu se poate.si rata crescuse in contractul atasat de somatie figureaza primul grafic de rambursare cu rata acceptata.vreau sa platesc dar cum cat cui .in ce masura se poate negocia cu executorul?
nu am cunostinte juridice nici de pc sa intru cine stie pe unde
cat pot sa-mi ia din salariu in conditiile in care am un copil minor si unul la facultate iar de pe card se trage o rata la o banca si un car
VA ROG DIN SUFLET DATI-MI UN SFAT ORICARE AR FI ACESTA
Cel mai recent răspuns: dum974 , utilizator 12:19, 15 Aprilie 2013
Va vor pune poprire pe 1/3 din salariu, dar daca aveti alte bunuri in proprietate, imobil, masina, etc, vi le vor vinde silit si pe acelea. Mergeti la executor si propuneti un angajament de plata cu banca, pentru a evita o executare silita asupra bunurilor si a plati doar din veniturile salariale.
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2013
ContSters214341, utilizator
Puteti negocia cu executorul judecatoresc esalonarea achitarii debitului -cu acordul creditorului dvs
Se poate dispune poprire pe 1/3 din salariu - pentru un credit sau maxim 1/2 in caz ca sunt mai multe de recuperat
VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)
Executare silita angelica82 angelica82 Buna ziua, Am contractat un credit bancar in anul 2008.Din varii motive nu am mai putut achita ratele anul acesta.Am primit de la birou executor ... (vezi toată discuția)
Restanta rata banca ancuta2003 ancuta2003 Am un credit de nevoi personale la RBS si sunt restant 4 luni din 2010 din cauza unor probleme de sanatate dovedite .De atunci platesc luna de luna cate o rata ... (vezi toată discuția)