avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Activitate VASILESCUIRINA

Activitate VASILESCUIRINA

Buna ziua. Da, salariul este pe luna, conform contractului. Nu am tichete de masa inca. Nu beneficiez de sporuri. Avansul nu stiu cat este, recunosc ca nici nu am intrebat, eu credeam ca este fix (50%) . O sa verific chiar acum la HR. Multumesc din suflet !
Buna ziua.
As dori sa ma ajutati , va rog din suflet, cu procedeul exact in care se calculeaza avansul (net) pe luna Ianurie a.c.
Sunt proaspat angajata (incepand cu 9 ianuarie a.c.) si pe data de 25 ian se ia avansul iar pe data de 10 a lunii urmatoare ar trebui sa iau lichidarea.
Avansul luat astazi a sosit mult mai mic decat ies calculele de pe site-urile online si as vrea sa verific daca gresesc eu cu ceva sau au gresit ei.
NB: salariul brut de pe contract este 11.967 ron/luna iar salariul net/luna este 7000 ron.
Program de 8 ore / zi, 5 zile pe saptamana.
Multumesc din suflet!
Buna ziua.
Mii de scuze daca va deranjez insa am mare nevoie de un raspuns/ sfat si nu prea stiu cum altfel sa il gasesc. Este legat de obligatia platii afterschool-ului in perioada aprilie - finalul pandemiei deoarece tocmai am fost sunata de acestia si mi-au spus ca pentru luna aprilie ar trebui sa platesc suma de 682 ron (din suma de 1250 platita pana acum lunar), copilul fiind acasa tinand cont de situatia actuala !
Sincer nu stiu de ce am fi obligati sa platim deoarece copiii nu fac cursuri online cu profesorii de acolo, nu au nici carti primite ci doar 4 fise primite pe whatsapp, per saptamana si pe care copiii le lucreaza tot cu noi parintii acasa.
Din ceea ce mi-au spus la telefon, afterschool-ul ne-a scazut in acest moment plata meselor si a drumului catre ei. Insa suma ramasa mi se pare extraordinar de mare pentru ceea ce face copilul meu cu ei.

Mai precizez ca nu avem semnat contract de afterschool ci de scoala (ceea ce iar nu mi se pare normal / legal) iar in contractul semnat ultima oara scrie clar "Nu se scad (deduc) din cotizatia de școlarizare vacanţele de iarnă, de primăvară și vacanțele speciale, stabilite conform art. 3.2, zilele libere prevăzute de lege, zilele de sărbătoare legală, potrivit art. 139 alin. (1) din Codul muncii şi alte zile libere impuse de evenimente independente de Scoala Primara King George sau stabilite de autorități (ex.: întreruperea furnizării energiei electrice, apei potabile sau a gazelor naturale, producerea de inundaţii, drumuri impracticabile, ninsori abundente, etc.) afara de cele care intra sub incidenta fortei majore declarate public de autoritatile administrative" .

Multumesc frumos pt raspuns!
Cu stima !
Buna ziua.
Eu am 2 intrebari si sper sa nu va rapesc prea mult timp.
Incep prin a va spune ca am in prezent functia de Referent de Specialitate Marketing (conform contractului) intr-o agentie si ca m-am intors din concediul maternal acum 4 luni. Functia de Referent am avut-o pt postul de Coordonator de proiecte/Traffic Manager.
De cand m-am intors insa, fac altceva decat ce faceam inainte (este un fel de promovare).
Nu m-a preocupat prea mult, au trecut 4 luni insa acum as dori schimbarea functiei in Manager de proiect/Project Manager.
As dori sa stiu daca functia de Referent de Specialitate Marketing inseamna o pozitie de junior / inferioritate sau daca inseamna cu adevarat promovare functia de Manager de Proiect (pe langa cea de Referent, normal).
Sper din suflet ca m-am facut inteleasa ...si ca ma puteti ajuta cu raspunsul sau cu un sfat.
Cu stima!