Este discutabil. Prin clauzele respective, furnizorul de servicii educationale s-a asigurat oarecum impotriva unor situatii speciale. Este adevarat ca la situatia actuala nu s-ar fi gandit cineva pana acum.
Ce inteleg eu, este faptul ca, anumite reduceri la plata s-au facut, si anumite servicii educationale inca se presteaza. Acum, dvs contestati contravaloarea acestor servicii, ca fiind disproportionala in raport cu serviciile furnizate. Adica, 682 ron pt 4 fise pe whatsapp. Aici, este greu de apreciat daca fisele valoreaza 682, 375 sau 784 lei, in principiu platiti pentru o opera intelectuala si i-ar fi greu cuiva din afara (cum suntem noi) sa evalueze o astfel de opera. Asa..., sa ne dam doar cu parerea, e mult - e putin, nu ar fi corect sa o facem.
Anyway, daca nu rezolvati amiabil situatia (insa eu va recomand rezolvarea amiabila), va ramane deschisa calea instantei, a probelor, a altor cheltuieli, a timpului pierdut, a nervilor si in final posibil si a unor dezamagiri.
Daca e sa ma intrebati pe mine, avand un copil pe care l-am dus la o astfel de institutie, de care am fost multumit de-a lungul timpului si la un moment dat apare o situatie delicata pentru 2-3 lei acolo, nu m-as crampona in suma respectiva, pana la urma renuntam la niste mici cheltuieli si excese pe care oricum le facem, si gata, case solved.