avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul salariu net / luna (avans) atunci cand esti ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul salariu net / luna (avans) atunci cand esti proaspat angajat.

Buna ziua.
As dori sa ma ajutati , va rog din suflet, cu procedeul exact in care se calculeaza avansul (net) pe luna Ianurie a.c.
Sunt proaspat angajata (incepand cu 9 ianuarie a.c.) si pe data de 25 ian se ia avansul iar pe data de 10 a lunii urmatoare ar trebui sa iau lichidarea.
Avansul luat astazi a sosit mult mai mic decat ies calculele de pe site-urile online si as vrea sa verific daca gresesc eu cu ceva sau au gresit ei.
NB: salariul brut de pe contract este 11.967 ron/luna iar salariul net/luna este 7000 ron.
Program de 8 ore / zi, 5 zile pe saptamana.
Multumesc din suflet!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2023
VASILESCUIRINA, utilizator
Cel mai recent răspuns: Qwertyi , utilizator 14:18, 23 Februarie 2024
Salariu este pt toata luna? Aveți tichete de masă? Avansul este 50% din total?
Beneficiați de sporuri?
Buna ziua. Da, salariul este pe luna, conform contractului. Nu am tichete de masa inca. Nu beneficiez de sporuri. Avansul nu stiu cat este, recunosc ca nici nu am intrebat, eu credeam ca este fix (50%) . O sa verific chiar acum la HR. Multumesc din suflet !
Buna, in aceeasi situatie sunt si eu cu aceelasi lsalariu.
Ti-au dat calculele? Cum ai rezolvat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere personala adinamaria48 adinamaria48 Bună ziua am o întrebare deducerea personala se calculează la venit brut adică la salariul minim pe economie.... Am o persoana în întreținere... Un ... (vezi toată discuția)
Lamurire la executare silita MihaelaAna MihaelaAna Sunt un pic confuza si sper sa fiu lamurita un pic nmai bine,am hotarare judecatoreasca de executare silita cu poprire pe slar,pana aici ie bine,dar sunt si ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa bonaparte bonaparte de ce bonurile de masa se retin din salariu angajatului ? eu stiu ca angajatul plateste doar impozitul pe bonuri , nu ca le plateste integral salariatul . e ... (vezi toată discuția)