Din iulie 2013 eu nu am mai lucrat ca angajat,doar am continuat activitatea ca PFA(venit lunar mediu 100 lei/luna,anual 1200 lei)
Am avut nevoie se formularul E 104(pt germania,ca sa dovedesc ca mi-am platit CAS in romania).Am fost la CAS Baia Mare,si a trebuit sa platesc din iulie 2013 pana in dec.2013 contributiile CAS(perioada de cand nu am mai fost angajat),desi am contribuit ca PFA la CAS(dar cu o suma mai mica decat cotizatia lunara de aprox 50 lei/luna)
Intrebare:Au gresit cei de la CAS,punandu-ma sa platesc CAS (iulie-dec2013)de 2 ori?Daca da,imi mai pot recupera cumva cei 300 lei platiti?multumesc mult pt ajutor
Vreau sa plec in Germania la munca,si am depus actele pentru formularul E104 la CASS,care arata perioadele in care mi-am platit asig.de sanatate in Romania.Am nevoie de respectivul formular pentru a-mi incheia asig de sanatate in Germania, unde voi activa ca PFA(o sa il fac acolo PFA-ul).Eu am lucrat pana la 1.07.2013 la o firma,iar apoi am continuat doar sa lucrez cu PFA-ul meu,ca admin de imobile.(am platit pt CASS procent din venit,venitul fiind de aprox 100 lei/luna).Doamnele de la CASS m-au trimis sa imi platesc la ANAF 350 lei(CASS iulie 2013-ianuarie 2014),ca sa am pe formularul E104 consemnat ca sunt la zi cu plata CASS.Intrebare:de ce a trebuit sa mai platesc,avand in vedere ca eu am platit pt 2013 CASS pt PFA?de ce nu le aparea acolo ca am contribuit ca PFA?cotizeze de 2 ori?multumesc