avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Recuperare CAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Recuperare CAS

Din iulie 2013 eu nu am mai lucrat ca angajat,doar am continuat activitatea ca PFA(venit lunar mediu 100 lei/luna,anual 1200 lei)
Am avut nevoie se formularul E 104(pt germania,ca sa dovedesc ca mi-am platit CAS in romania).Am fost la CAS Baia Mare,si a trebuit sa platesc din iulie 2013 pana in dec.2013 contributiile CAS(perioada de cand nu am mai fost angajat),desi am contribuit ca PFA la CAS(dar cu o suma mai mica decat cotizatia lunara de aprox 50 lei/luna)
Intrebare:Au gresit cei de la CAS,punandu-ma sa platesc CAS (iulie-dec2013)de 2 ori?Daca da,imi mai pot recupera cumva cei 300 lei platiti?multumesc mult pt ajutor

Alte discuții în legătură

Obtinere formular e104 si plata retroactiva a asigurarii de sanatate in romania marley63 marley63 Obtinere formular E104 si plata retroactiva a asigurarii de sanatate in Romania Buna ziua! Am si eu o intrebare referitoare la rezolvarea unei probleme ... (vezi toată discuția)
Obtinere formular e104 si plata retroactiva a asigurarii de sanatate in romania marley63 marley63 Buna ziua! Am si eu o intrebare referitoare la rezolvarea unei probleme legata de obtinerea formularului E 104 .Sa va spun pe scurt care este problema:eu am ... (vezi toată discuția)
Probleme la cass ionaci ionaci Vreau sa plec in Germania la munca,si am depus actele pentru formularul E104 la CASS,care arata perioadele in care mi-am platit asig.de sanatate in Romania.Am ... (vezi toată discuția)