avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate mihai4231

Activitate mihai4231

Multumesc ce inseamna RC? Nus cetatean roman.
Multumesc pentru raspuns. Ma refer la o agentie care aduce oameni la dentist. Se poate numi agentia "clinica XY"?
Vreau sa fac o firma care aduce pacienti la o clinica. Adica sa fie o agentie. Pot sa am numele de firma cu nume "clinic"? Sau poate sa foloseasca numai o clinica cu midic numele "clinica"
Multumesc pentru raspuns.
Si cum gasesc Garda Fianciara care apartine la un sat? El nu face un bani in plus, ca el traieste de la tamplaria, nu are alt venit. Primaria? Dar si primarul a facut mobila la el. Asa cine este responsabil?
Discuție Clienti furati
Daca un angajator a deschis proprie firma, si acolo unde a lucrat spune la toti clienti sa mearga la el. Ce se poate face si ce lege exista? Pot sa merg la politie si ce pot sa faca?
Multumesc
Mi-am facut mobila la cineva si mia spus ca el nu plateste impozite si taxe, de 20 de ani. El tot spune ca nu are nici un venit, dar sia facut o casa.
Acuma ma pacalit cu pretul. Bina ai nu e o problema, dar vreau sa fac o plangere la finance.
Unde si cum se face o plangere? Se poate face si o plangere anonim? Sau nu se interesaza nimani in tara asta ce face cineva intr-un satulet mic?
Multumesc