avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate crissstiana75

Activitate crissstiana75

Dar contract individual de munca aveti incheiat cu respectiva persoana?Altfel,puteti fi acuzat de munca la negru si riscati amenda!
Am încercat sa expun din punct de vedere contabil,dar ...consider inutil sa mai insist cu aceasta discuție!Seara plăcută!
Ar trebui sa recitiți întrebarea,apoi sa studiați puțin legislația,și apoi sa dați răspunsuri!
Și cum rămâne cu încasarea banilor???Cei de la control au dreptate:trebuie sa existe 2 gestiuni:una pt vanz cu amănuntul și încasarea cu bon fiscal,iar cealaltă unde se emite factura și se încasează fie prin banca,fie cu chitanța!Nu se emite bon fiscal la factura!!!
Răspuns la discuția Acuzatie de delapidare
Firma la care ati lucrat nu lucreaza corect,iar legal nu are ce va face,deoarece nu are cum sa demonstreze faptul ca ati incasat banii fara existenta chitantei!
Răspuns la discuția Acuzatie de delapidare
Daca va achita,dvs.trebuia sa-i eliberati chitanta! Achitarea unei facturi in numerar se face numai in baza unei chitante!Pt.a va putea acuza de delapidare,clientul ar trebui sa prezinte chitanta!
Discuție Calomnia
Buna ziua.Am si eu o intrebare:un inscris care a fost citit in public-semnat de catre persoana care l-a citit si care contine lucruri defaimatoare la adresa mea pot constitui proba intr-un proces de calomnie?Multumesc.
Răspuns la discuția O problema de inregistrare
de ce nu folositi contul 455?
Răspuns la discuția Bani returnati catre firma
Nu este normal.Firma trebuia sa va retina pe stat pensia alimentara.Si,trebuia sa aveti pe stat
tot salariul net incasat!