Buna ziua,
Tatal meu a murit inainte ca eu sa ma nasc cu cateva luni, apare ca tatal meu pe certificatul de nastere. Bunici din partea luna nu m-am contactat niciodata dupa tragicul eveniment. Recent am inteles ca acestia au decedat, stiu ca tata mai avea o sora. In afara de numele de familie nu stiu cum se numesc rudele din partea tatalui, banuiesc ca a existat o succesiune si imi doresc si eu dreptul din orice ar fi lasat in urma lor batrani. Cum pot afla cum se numeau ? Cum pot afla daca a existat o succesiune la care ar fi trebuit sa fiu chemat si nu am fost ?
Va rog ca raspunsurile pe care mi le oferiti sa fie strict juridice, nu vrea ca discutie sa se incline spre partea de moralitate a deciziei pentru ca nu vreau sa intru in detalii.
Sotia/mama este de acord ca fica sa foloseasca casa ca si sediu social pentru SRL si sotia/mama este inscrisa in cartea funciara alaturi de sot (decedat).
As dori sa stiu daca se poate pune sediul social un imobil fara succesiune, 2 proprietari, sot si sotie, sotul a decedat, a ramas sotia care insa nu a facut succesiunea iar fica acesteia doreste sa isi deschida un SRL cu sediul social la acel imobil.
Se poate fara succesiune ?