avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1993 soluții astăzi
Forum Activitate Serbet

Activitate Serbet

Răspuns la discuția Taxa auto - proces castigat
Salutare.O veste supeeeeer!Felicitari!Pot sa va intreb in ce judet este(doar informativ)Si cat a durat de la proces sa va ajunga sentinta acasa?Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Taxa auto - proces castigat
Super.Merci de info!Sper sa reusesc si eu.Inca nu am primit instiintare, am inteles ca dureaza in jur de 30 zile de la proces.Sper sa primesc cat mai curand.O zi faina!
Răspuns la discuția Taxa auto - proces castigat
Buna dimineata!nMultumesc mult pentru raspuns si sper sa fie asa=D>
Daca a reusit cineva sa inscrie as, sau cel putin au luat documentele please sa ne anunta si pe noi.
Răspuns la discuția Taxa auto - proces castigat
Buna ziua!
Am si eu o intrebare in legatura cu noua taxa auto:
Am adus in tara 2 masini in august 2012, nu am inmatriculat inca doar am facut Rarul si am contestat la tribunal ca sa pot inscrie fara taxa masinile.Procesul a fost inainte de 15 Martie si scrie la dosare "se admite cererea".Din cate am inteles eu am castigat procesul desi inca nu am fost anuntat oficial.
Intrebarea mea este daca pot inscrie cele 2 masini fara taxa noua, daca am adus in tara anul trecut si daca am castigat contestatiile inainte de 15 martie?
Va multumesc anticipat!
Cu stima!
Radu
Am si eu o problema la fel.Am dat in judecata Prefectura pentru a inscrie o masina fara taxa.Procesul o sa fie pe 5 martie.Asta va mai fi valabil peentru a inscrie masina fara taxa, sau trebuie platit taxa noua care intra in vigoare pe 15 martie?Mentionez ca masina a fost adus in tara anul trecut in septembrie si dosarul a fost pus in octombrie.Multumesc!