Stie cineva daca voi platii taxa auto cu procesul castigat si sentinta data pe 20 martie ? A fost cineva la Serviciul inmatriculari ?Si Daca da ,cu ce rezultat a plecat?
Ordonanta este construita pe genunchi. Are multe elemente neconstitutionale...sunt multe discutii pe acest forum si din cate am inteles, intr-un final, autoritatiile au acceptat sa inmatriculeze masinile celor ce au castigat in instanta acest drept, fara plata taxei de timbru, in ciuda faptului ca un articol din continutul acesteia, precizeaza expres ca in asemenea situatii va fi obligatorie plata taxei de timbru....
Este adevărat, în privinţa neconstituţionalităţii, nu ştiam ca au aprobat înmatricularea fără plata timbrului, suntem oricum sancţionaţi de Curtea de Justiţie a Uniunii, o neconstituţionalitate în plus....oricum dacă se refuza totuşi înmatricularea, trebuie declanşate acţiuni în contencios şi sesizata Curtea Constituţională.
eu am dat in judecata ptr taxa acu 3 saptamani si vreau sa stiu daca mai am sanse de castig cu noile reglementari la tribunal ,si cu timbru vede.eu am platit taxa in 2010 noiembrie