avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto - proces castigat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto - proces castigat

Stie cineva daca voi platii taxa auto cu procesul castigat si sentinta data pe 20 martie ? A fost cineva la Serviciul inmatriculari ?Si Daca da ,cu ce rezultat a plecat?
Cel mai recent răspuns: Serbet , utilizator 08:14, 29 Martie 2013
Azi am inscris masina. :ohyes:
Salutare.O veste supeeeeer!Felicitari!Pot sa va intreb in ce judet este(doar informativ)Si cat a durat de la proces sa va ajunga sentinta acasa?Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare castigata in instanta Drujescu Drujescu Buna ziua.Am gasit o masina neimatriculata si vanzatorul spune ca are taxa de poluare castigata in instanta.Masina se poate inmatricula pe numele meu desi ... (vezi toată discuția)
Conditii admitere actiuni judiciare timbru de mediu Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Oare sunt sanse de admiterea actiunilor avand ca obiect inmatricularea fara plata taxei acum in 2013? (vezi toată discuția)
Atacarea in instanta a taxei de prima inmatriculare (taxa de poluare) N. Robert N. Robert Buna ziua, Astazi citeam un articol pe monitorul de suceava cum ca , un domn a reusit sa`si inmatriculeze un automobil adus din Germania fara a plati ... (vezi toată discuția)