avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Activitate protrek

Activitate protrek

De fapt sentinta este pentru o ordonanta presidentiala. Am cerut o expertiza la primul termen si nu sa aprobat.Am incercat sa dovedesc ca nu am alta cale de acces si daca este o greseala in acte (ceea ce este probabil) nu este vina mea,iar pana la solutionarea legala sa mi se dea voie sa intru in curte. Instanta a respins cererea,iar eu nu pot efectiv sa intru in curte. Am cadastru si intabulare din 2007,deci toate actele la zi,dar se pare cu o greseala in ele. Astazi am chemat pentru a 4 oara politia sa pot intra in curte iar maine probabil la fel. Efectiv nu stiu ce sa mai fac..... Este legal sa-mi interzica sa intru in curte daca nu au o hotarare definitiva?
Ajutati-ma va rog. Am o mare problema cu o asociatie de proprietari. Am un proces pe rol cu aceasta asociatie pentru drept de servitute. Rezolutia data de prima instanta este in favoarea lor,rezolutie pentru care am facut apel. Intrebarea este: au dreptul sa-mi interzica spre casa mea(este singura cale de acces,si este de 30 de ani aceeasi) trecerea daca nu au o hatarare definitiva si irevocabila pentru ca eu efectiv nu pot sa mai intru in curte.....au pus o firma de paza sa imi interzica acest lucru. Va rog mult de tot.....ce pot sa fac?
Buna ziua.
Lamuriti-ma si pe mine va rog intr-o problema.
Am primit sapt trecuta o citatie de la politie precum ca sa depus o plangere penala pentru amenintare impotriva mea. Au fost anuntati cei de la politie de catre sotie ca nu sunt in tara(fapt adevarat) pana in toamna si ca nu ma pot prezenta,in acest sens dand ea o declaratie. Problema este ca astazi au sunat cei le la politie,pe sotie,si iau spus sa se prezinte mama sa dea o declaratie ca cel care a facut plangerea spune ca de fata a fost si mama. Este obligata sa se duca daca nu au trimis nici o invitatie,nimic, ci doar un telefon? Intreb asta pentru ca acum este internata in spital si oricum nu poate sa se duca,iar ea are probleme cu inima si se sperie f repede,mai ales ca familia noastra nu a avut niciodata probleme cu politia. Daca este obligata sa se duca,este mai bine sa se duca cu un avocat pentru ca ea nu cunoaste ce are de facut acolo,ce este obligata si ce nu poate fi obligata?
Aceeasi problema am intampinat-o si eu. Am facut sotiei o procura la o ambasada a romaniei dintr-o x tara si cand sa dus cu ea la banca si a cerut informatii despre suma pe care trebuia sa o plateasca (rata la un credit pe numele meu),functionarea de la acel ghiseu ia spus ca nu este buna procura si ca nu poate sa-i dea nici o informatie. Acea procura fiind o procura generala,folosita la judecatorie si la politie unde nu au fost probleme de autenticitate si veridicitate,nu a fost buna pentru un functionar la o banca, caruia i sa cerut sa spuna doar cati bani trebuie sa se depuna in contul meu in ideea ca sa nu se depuna mai putini decat ar trebui. Cred ca la acei functionari care nu stiu ce au de facut pe posturile pe care sunt angajati este marea problema,nu a actelor pe care noi dam bani grei si care sunt emise de forul cel mai inalt al tarii noastre in tara respectiva.