Ajutati-ma va rog. Am o mare problema cu o asociatie de proprietari. Am un proces pe rol cu aceasta asociatie pentru drept de servitute. Rezolutia data de prima instanta este in favoarea lor,rezolutie pentru care am facut apel. Intrebarea este: au dreptul sa-mi interzica spre casa mea(este singura cale de acces,si este de 30 de ani aceeasi) trecerea daca nu au o hatarare definitiva si irevocabila pentru ca eu efectiv nu pot sa mai intru in curte.....au pus o firma de paza sa imi interzica acest lucru. Va rog mult de tot.....ce pot sa fac?
exercitati toate caile de atac. ati cerut o expertiza asupra situatiei de fapt, acum in fond? asa trebuia ca sa constate expertul configuratia locului si faptul ca pentru dvs este unica cale de acces pe proprietatea dvs
De fapt sentinta este pentru o ordonanta presidentiala. Am cerut o expertiza la primul termen si nu sa aprobat.Am incercat sa dovedesc ca nu am alta cale de acces si daca este o greseala in acte (ceea ce este probabil) nu este vina mea,iar pana la solutionarea legala sa mi se dea voie sa intru in curte. Instanta a respins cererea,iar eu nu pot efectiv sa intru in curte. Am cadastru si intabulare din 2007,deci toate actele la zi,dar se pare cu o greseala in ele. Astazi am chemat pentru a 4 oara politia sa pot intra in curte iar maine probabil la fel. Efectiv nu stiu ce sa mai fac..... Este legal sa-mi interzica sa intru in curte daca nu au o hotarare definitiva?
Strada particulara????
oanams
Parintii mei se afla intr-o situatei mai mult decat disperata si total hilara. Povestea este tare lunga dar o sa incerc sa fac un rezumat. La inceput existau ... (vezi toată discuția)