Va rog sa imi spuneti care este termenul legal de raspuns la o cerere depusa la Asociatia de Proprietari prin care se solicita copii dupa anumite acte. Se aplica O.G. nr. 27/2002 art. 8, aliniatul 1 ? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai deranjant lucru este faptul ca noi locatarii scarii unde isi desfasoara asociatia activitatea nu beneficiem de nici un avantaj. In plus, in cadrul asociatiei sunt si alte blocuri care au uscatorii la fel ca a noastra. Exista un statiu la centrala termica unde ar putea sa-si desfasoare activitatea. Cred ca vom infiinta o alta asociatie numai pe acesta scara. Intrucat vreau sa dau in judecata asociatia voi initia si o invitatie la mediere.
Buna ziua,
Doresc sa va supun atentiei urmatoarea problema: Asociatia de propietari de care apartin iti desfasoara activitatea in uscatoria scarii pe care locuiesc la et. 4. Aceasta nu are nici un fel de contract sau de act pentru a-si desfasura in acest loc activitatea. 13 si cei 20 de locatari de pe aceasta scara nu mai doresc ca asociatia sa isi desfasoare activitatea in acea spalatorie. Am depus o cerere impreuna cu un tabel de semnaturi in care am cerut sa paraseasca locatia. Raspunsul a fost negativ. Ce putem face ? Multumesc anticipat.