avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Activitate tusu

Activitate tusu

Răspuns la discuția Executare firma unuia dintre soti
Din cate inteleg, apartamentele pastreaza ipoteca pe numele sotiei, in favoarea bancii la care a lucrat si cu care este in conflict in instanta...
Răspuns la discuția Executare firma unuia dintre soti
Va mai deranjez cu o intrebare: sotia are doua credite prin care a cumparat doua apartamente. Creditele sunt luate de la banca unde a lucrat. Apartamentele au fost vandute, iar acum ratele la credite le plateste noul proprietar. Banca se poate indrepta spre cele doua apartamente pentru a le executa? Multumesc.
Răspuns la discuția Executare firma unuia dintre soti
Va multumesc foarte mult!
Răspuns la discuția Executare pe bunuri
Da, e vorba de salariile sotiei, o privesc exclusiv, eu nu am nici o legatura cu acele venituri.
Multumesc mult.
Răspuns la discuția Executare firma unuia dintre soti
Mai precizez ca e vorba de salarii pe care sotia mea le datoreaza firmei unde a lucrat. A fost concediata, apoi reintegrata, apoi firma a castigat la apel, sotia mea fiind nevoita astfel sa returneze salariile obtinute in perioada dintre concediere si reintegrare.
Răspuns la discuția Executare firma unuia dintre soti
Buna ziua,
Inca nu exista un titlu executoriu privind recuperarea acelei sume. Asteptam o sentinta a instantei. Locuinta am instrainat-o, nu ar avea ce sa ia.
Buna ziua.
Sotia mea trebuie sa returneze firmei la care a lucrat o suma importanta de bani, circa 30 de mii de euro. Suntem in proces cu firma respectiva si asteptam sentinta definitiva.
Intre timp, eu vreau sa-mi fac o societate pe numele careia sa cumpar un spatiu comercial. Sotia nu va avea nici o calitate in aceasta societate.
Daca sotia pierde procesul si va trebui sa fie executata silit, executorul se poate indrepta si asupra spatiului comercial pe care-l cumpar prin intermediul firmei?
Multumesc.
Buna ziua,
Va retin atentia cu o problema...
Sotia are de returnat o suma de bani societatii comerciale unde a lucrat, ij jur de 25.000 de euro.
Intre timp, eu vreau sa imi deschid o firma pe numele careia sa achizitionez un spatiu pentru a amenaja un magazin. Mentionez ca sotia nu va avea nici o calitate in cadrul acestei firme.
Daca impotriva sotiei se va impune o executare silita pt recuperarea acelor bani, executorul se poate indrepta si asupa firmei prin care cumpar acel spatiu?
Va multumesc.
Proprietarul apartamentului va fi firma. Sotia nu va avea nici o calitate in cadrul firmei. Suma este suficient de mare, de circa un miliard.
Bună ziua,
vă reţin atentţia cu o problemă.
Soţia mea trebuie să returneze nişte bani unui terţ, nu e vorba de împrumut la bancă, ci are de înapoiat o sumă de bani fostului său angajator şi e posibil să fie executată silit.
Pe de altă parte, eu trebuie să îmi fac o firmă prin care achiziţionez un apartament în care voi amenaja un magazin.
Vreau să vă întreb dacă, în cazul unei executări silite, executorul se poate îndrepta şi asupra acestui spaţiu pe care vreau să-l cumpăr prin intermediul acestei firme.
Vă mulţumesc foarte mult!