avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită a bunurilor dintr-o familie
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită a bunurilor dintr-o familie

Bună ziua,
vă reţin atentţia cu o problemă.
Soţia mea trebuie să returneze nişte bani unui terţ, nu e vorba de împrumut la bancă, ci are de înapoiat o sumă de bani fostului său angajator şi e posibil să fie executată silit.
Pe de altă parte, eu trebuie să îmi fac o firmă prin care achiziţionez un apartament în care voi amenaja un magazin.
Vreau să vă întreb dacă, în cazul unei executări silite, executorul se poate îndrepta şi asupra acestui spaţiu pe care vreau să-l cumpăr prin intermediul acestei firme.
Vă mulţumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: tusu , utilizator 13:13, 19 Mai 2017
Cine va fi proprietarul apartamentului,dvs. sau firma pe care o detineti?
Sotia are vreo calitate in firma?
Despre ce suma este vorba?!
Proprietarul apartamentului va fi firma. Sotia nu va avea nici o calitate in cadrul firmei. Suma este suficient de mare, de circa un miliard.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare firma unuia dintre soti tusu tusu Buna ziua, Va retin atentia cu o problema... Sotia are de returnat o suma de bani societatii comerciale unde a lucrat, ij jur de 25.000 de euro. Intre ... (vezi toată discuția)
Executare pe bunuri tusu tusu Buna ziua. Sotia mea trebuie sa returneze firmei la care a lucrat o suma importanta de bani, circa 30 de mii de euro. Suntem in proces cu firma respectiva si ... (vezi toată discuția)
Sechestru ioanaiux ioanaiux Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate daca am incheiat acum 4 ani un contract de imprumut personal, si am intarziat la plata ratelor deoarece am ramas in ... (vezi toată discuția)