avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Activitate miaunik1968

Activitate miaunik1968

Răspuns la discuția Calcul apometre
Multumesc frumos de raspuns!....aveti cumva idee cat mai este metrul cub de apa calda si cat este cel de apa rece?
Discuție Calcul apometre
Buna seara,

Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Daca pentru o perioada de mai bine de 1 an nu a fost declarat indexul la apometrele de apa rece si calda, cand se declara intr-un final valorile si ele sunt cu mult mai mari decat estimarile asolciatiei, diferenta ce trebuie achitata de catre proprietar se pune toata pe urmatoarea luna de intretinere?
Răspuns la discuția Inscrierea in cartea de imobil
Multumesc din suflet pentru raspuns. Am specificat si actul de proprietate intrucat astazi am gasit un anunt pe scara blocului in care se cere si copie dupa acesta, dupa CI si o declaratie semnata de proprietar in care se specifica numarul de persoane ce locuiesc in apartament. Deci pot sa obtin aceasta declaratie de la proprietar si actul de proprietate si sa le depun eu fara prezenta acestuia numai cu CI-ul meu?:)
Buna seara! Am si eu o nelamurire cu privire la inscrierea in cartea de imobil. In cazul in care nu am viza de flotant si locuiesc de multi ani intr-un apartament, ma pot inscrie in cartea de imobil a blocului? Trebuie neaparat prezenta proprietarului sau pot eu depune actul de proprietate cat si copia dupa C.I.?