Nu e asa simpla treaba. .. Pai și altu are în fisa postului? Nu are nimeni din unitate. Dacă pun problema Asa poate da o dispoziție in care mi se adaugă în fisa postului și ma rezolvă...
Nu am nici o dispoziție din partea directorului executiv și sincer nici nu vreau sa țin gestiunea. Ăsta este și motivul pentru care întreb. Cum as putea sa procedez ca să nu mai țin gestiunea și sa rămân doar la atribuțiile mele de administrator.
Bună ziua. Lucrez la o instituție publica și de câțiva ani țin și gestiunile adică țin locul unui magaziner care teoretic trebuie sa fie în subordinea administratorului... Organigrama a fost prost făcută și nu prevede magaziner.
Este legala situația mea?
Ce lege face referire la situația mea?
Menționez ca nu sunt funcționar public.
in acordul asta [ link extern ]
am vazut ca se poate pune in spatele proprietarilor si fatada ...
dar am inteles o sa incep demersurile ... va multumesc
pai vineri am fost la asociatie si am intrebat daca au un acord de asociere incheiat cu locatarul de unde a cazut fatada si tare ofuscata doamna de acolo a raspuns "Ce tot veniti domnule sa i-mi cereti bani, va duceti la "x" sa va plateasca" dupa lungi discutii in care incercam sa-i explic ce mi-ati spus dumneavoastra am inteles de la ea ca nu exista un acord incheiat intre noul presedinte si nici un locatar deci o sa merg la un service sau poate chiar reprezentanta sa fac evaluarea pagubelor ...