avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Solutie dispusa in cauza avand ca obiect ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Solutie dispusa in cauza avand ca obiect "contestaþie decizie de sancþionare"

Complet: CLM1
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge acţiunea, ca nefondată

Sa inteleg ca am pierdut ?
Cel mai recent răspuns: alexutzul , utilizator 17:47, 10 Septembrie 2013
Da, ati pierdut litigiul . Insa puteti ataca decizia instantei cu apel/recurs.

Cand ati depus actiunea in instanta?
in luna aprilie...iar astazi a fost data hotararea.
In acest , hotararea se va ataca cu apel.

Legea nr.62/2011:
Art. 214
Hotărârile instanţei de fond sunt supuse numai apelului.

Art. 215
Termenul de apel este de 10 zile de la data comunicării hotărârii.

Apelul se depune la instanta a acarei hotarare se ataca.
art.471 (1) C.proc.civ. : Apelul și, când este cazul, motivele de apel se depun la instanța a cărei hotărâre se atacă, sub sancțiunea nulității.
Va multumesc mult pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"ce mai pot face dacã am exercitat recursul în termenul menþionat eronat în hotãrâre?" nr. 2 oanaportar oanaportar in baza carei legi se poate judeca un proces in care este vorba despre angajarea raspunderii patrimoniala a unui salariat ? Un asemenea proces face parte ... (vezi toată discuția)
Litigiu functionari publici Oceania Oceania In hotararea data in prima instanta (tribunal) in litigiu privind functionarii publici (acordare de sporuri salariale) se mentioneaza « cu drept de ... (vezi toată discuția)
revizuire respinsa, care sunt motivele de recurs flory1 flory1 buna seara, litigiu de munca. cererea de revizuire a fost respinsa. calea de atac inteleg ca este recursul, puteti sa imi spuneti daca recursul il da tot ... (vezi toată discuția)