avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Activitate IlieLiliana

Activitate IlieLiliana

Răspuns la discuția Poprire pe salariu
Multumesc pentru raspuns.Deci, daca am inteles bine, singurul lucru pe care trebuie sa fac este sa am o copie conform cu originalul a OP-urilor cu care s-a efectuat plata?
Am poprire pe salariu din mai 2012.Firma la care lucrez a virat pana acum doar de trei ori cate 400 lei catre executor, desi mie mi-a oprit pe stat 200 lei lunar.Ce vreau sa spun este ca au virat 1200 lei din 2000 cati mi-au retinut pana acum.
Intrebarea mea este daca am ceva de suferit din cauza asta sau singura raspunzatoare este firma care a oprit banii? Care este modalitatea prin care pot sili aceasta firma sa faca platile la zi? Cum pot dovedi ca mi-au oprit banii?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Taxa succesiune
Nu mai au alte bunuri. Dubla succesiune inseamna taxa de succesiune dubla?
In caz ca vrem sa vindem , mai este necesara succesiunea sau este de-ajuns sa fie de acord toti cu vanzarea?
Va multumesc.
Discuție Taxa succesiune
Am locuit impreuna cu socrii intr-un apartament de 3 camere si 48mp. Dupa ce acestia au decedat(ultimul dintre ei in 2012) am ramas in acest apartament , dar acum as dori impreuna cu sotul sa facem succesiunea. Mai are 2 frati care sunt de acord ca noi sa primim acest apartament. As vrea sa aflu ce trebuie sa fac, care sunt taxele si care este modalitatea prin care acestea ar fi mai mici pentru succesiune.