avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Activitate anca_eu67

Activitate anca_eu67

Răspuns la discuția probleme minor
Directorul scolii a anuntat politia si tot directorul a luat legatura telefonic cu el.Din cele relatate am inteles ca nu vrea sa se mai intoarca la aceea scoala din dorinta de a urma cursuri la fara frecventa{stie el o scoala unde se poate duce de 2 ori pe saptamana si intr-un an face mai multe clase},totodata vrea sa si munceasca. Curios este cine il angajeaza la aceasta varsta? Din cate am mai inteles are si o relatie cu o fata tot de varsta lui si probabil aceasta e motivul de a fi cat mai aproape de ea. Astept sa vad ce se face astazi!
Răspuns la discuția probleme minor
E un internat.Da il cresc singura,tatal lui a decedat, iar dupa decesul lui eu am fost nevioita sa merg la munca si el a tot chiulit si s-a apucat de lucruri mai rele,nu l-am mai putut controla si la ruga directorului scolii si indrumarea acestuia l-am dus la acest centru de educatie incluziva si o perioada chiar a fost ok.Din dorinta de a urma o scoala am admis.Am vrut sa-l readuc in scoala normala dar programa scolara de acolo e mai lejera si ar fi ramas automat repetent.Am decis impreuna sa urmeze 10 clase apoi il transferam la o scoala cu un profil,numai ca el a hotarat sa renunte de tot!
Discuție probleme minor
Buna ziua! Sint intr-o situatie delicata si doresc o indrumare! Baiatul meu are 15 ani si 10 luni,din motive doar de el stiute a decis sa fuga de la scoala pe motiv ca nu vrea sa mai urmeze o scoala.Problema e ca era la o scoala cu educatie incluziva[fiind monoparental si ajuns in aceasta scoala din acelasi motiv],a hotarat sa fuga fara sa stiu macar unde! Sunt disperata si nu stiu cum sa procedez? Cum sa-l pot aduce inapoi? Ce posibilitati am,din punct de vedere legal? Am discutat cu directorul scolii dar nici dansul nu a stiut sa ma indrume sa fac ceva.Ce ma indrumati sa fac?
Subiect: Lamurire - inscriere la scoala copil cu nevoi speciale
buna ziua! am un baiat ce urmeaza o scoala intr-un centru de educatie incluziva,programa scolara este diferita de cea din scolile normale,as fi vrut sa stiu daca diploma pe care o va avea este recunoscuta? tin sa precizez ca este un copil normal,doar ca este monoparental. este clasa a-8-a. ce ma puteti sfatui sa fac?as fi vrut sa-l aduc intr-o scoala normala insa a pierdut foarte mult datorita programei scolare si ma tem ca transferandu-l va ramane repetent,iar sa-l meditez nu am suficienta putere materiala. va rog sa ma lamuriti si daca se poate sa ma ajutati cu un sfat! va multumesc,anticipat!