avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Activitate ghinescuhoria

Activitate ghinescuhoria

am un partener care are o datorie de 55000 ron , exista o varianta "scurta" de a-mi recupera debitul? ...ma refer la insolventa direct...fara notificari, procese , etc(55000 RON...PESTE PRAG)
Răspuns la discuția debit fata de un partener
un partener ma baga in judecata pe societatea pe care o administrez....el castiga procesul ...iar eu suspend activitatea inainte sa castige...
El mai poate sa-si recupereze datoriile daca eu suspend activitatea?
Daca exista un anumit debit fata de un partener , daca se pierde procesul, partenerul poate executa societatea daca aceasta intra in suspendare?/
Discuție blocare conturi
un partener(srl) este dator la stat cu o anumita suma. eu am primit marfa de la el cu plata in 2014 . poate statul sa imi blocheze mie conturile , desi in contract stipuleaza ca plata se face doar in 2014?...dupa vanzarea mafrfii???...multumesc
In urma cu cateva zile un prieten de familie a fost arestat pentru 29 zile ptr "luare de mita". Acum 3 ani acesta a facut un act de donatie ptr un copil prin curator ptr o propietate . Se poate anula contractul de donatie facut acum 3 ani daca se considera ca aceea propietate nu are "justificare financiara"?...multumesc