avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale debit fata de un partener
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

debit fata de un partener

Daca exista un anumit debit fata de un partener , daca se pierde procesul, partenerul poate executa societatea daca aceasta intra in suspendare?/
Cel mai recent răspuns: sc vox legis corp srl , Consilier juridic 22:50, 18 Martie 2013
aoleu, ce fel de partener, ce fel de proces si intre cine, ce societate? care sunt relatiile dintre cele ce spuneti si ce raspuns va putem da?
un partener ma baga in judecata pe societatea pe care o administrez....el castiga procesul ...iar eu suspend activitatea inainte sa castige...
El mai poate sa-si recupereze datoriile daca eu suspend activitatea?
daca partenerul "va baga in judecata" e greu de apreciat ce se va intampla. in continuare nu cred ca cineva poate sa va ofere o solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita raboveanumarius raboveanumarius Am castigat un proces de lovire din postura de parte vatamata. Cel care m-a lovit a primit 6 luni de inchisoare cu suspendare si o amenda civila de 5000 ron. ... (vezi toată discuția)
Referitor actionarea in justitie pentru recuperarea debitelor BaicoianuSImona BaicoianuSImona Buna Ziua!Sunu administrator de bloc si as dori sa-mi spuneti care este procedura cea mai usoara si rapida pentru recuperarea debitelor de la ... (vezi toată discuția)
Se pot executa imobile daca exista proces cu clauze abuzive intentat ? tushu tushu Buna Ziua, Va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema: O banca are de recuperat o datorie destul de mare de la mine castigata in urma unui proces ... (vezi toată discuția)