Buna Ziua, Va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema:
O banca are de recuperat o datorie destul de mare de la mine castigata in urma unui proces incorect si partial al judecatorilor, solutie data in favoarea acelei banci.
In prezent nu mai am venituri, dar am in proprietate 2 imobile ipotecate la aceeasi banca, care se achita prin 3 credite bancare, care au ipoteci de rang I si II.
In septembrie 2014, doresc sa ma alatur unui grup colectiv pentru denuntarea unor clauze abuzive existente in contractele de credite bancare care fac obiectul unor imprumuturi care au ca ipoteca acele 2 imobile.
Mentionez ca sunt cu plata ratelor la zi.
Va rog sa-mi spuneti daca Banca respectiva poate executa acele imobile pentru recuperarea datoriei sale obtinuta prin sentinta judecatoreasca, sau , am inteles faptul ca fiind declansat proces pentru clauze abuzive, acele imobile nu pot fi executate silit ...???
In mod normal,conform legii, trebuie suspendata executarea silita de instanta la cererea debitorului si dupa plata unei cautiuni cu conditia ca instanta sa considere ca exista motive temeinice.
Se poate insa ca executarea sa nu mai continue pur si simplu daca aveti o contestatie la executare pe rol.
Executare silita
gta2008
la banca avem 2 credite - unuk ipotecar (ipoteca de gradul 1) si altul de nevoi personale cu ipoteca(ipoteca de rang II) pe acelasi apartament, daca banca ... (vezi toată discuția)
Poprire salar
anamariacr
Buna ziua,
Desi exista un proces in derulare privind contestarea la executare, totusi mi s-a pus poprire pe salar. De ce? Nu ar trebui ca procesul sa se ... (vezi toată discuția)