avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

la banca avem 2 credite - unuk ipotecar (ipoteca de gradul 1) si altul de nevoi personale cu ipoteca(ipoteca de rang II) pe acelasi apartament, daca banca declanseaza procedura de executare silita, pentru neactitarea la termen a ratelor celui de al doilea credit (ipoteca de rang II) este posibil ca apartamentul sa fie totusi vandut?
ce inseamna mai exact declansarea procedurii de executare silita, ce acte trebuie sa primim de la ei ?
Cel mai recent răspuns: shadow_figure , utilizator 15:26, 28 Octombrie 2009
Procedura de executare silita consta in valorificarea bunurilor debitorului cu scopul platii datoriilor catre creditorul obligatiilor contractate.

Daca ambele ipoteci sunt in favoarea aceluiasi banci, atunic ar fi posibil, dupa pararea mea executarea silita a apartamentului.
Da, evident ca este posibil. Cu atat mai mult cu cat acest credit este garantat cu ipoteca.
In mod normal, veti primi o prima notificare prin care veti fi somata de catre banca sa va achitati restantele, in caz contrar se va proceda la executarea silita. Dupa 3 rate neplatite veti primi vizita executorului care va intocmi un proces-verbal de situatie si va v-a inmana un exemplar impreuna cu o somatie imobiliara, somatie ce va fi inscrisa in Cartea Funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se pune proprire pe salariu/cont? alarisa alarisa Buna seara, Din pacate, datorita faptului ca nu am mai putut plati ratele pentru un credit de consum garantat cu ipoteca pe apartament, de marti, avand trei ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de nevoi personale cu ipoteca ! MariaCN MariaCN Buna ziua, In anul 2008 am contractat un credit de nevoi persoanel cu ipoteca, pentru a ajuta o persoana. Aceasta persoana a ipotecat casa pt acest credit. ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare, posibilitate sechestru pe apartament cumparat cu credit petryno79 petryno79 Buna ziua, am avut un credit de nevoi personale la o banca pe care nu l-am mai platit de ceva timp,banca a cesionat creditul catre o firma de recuperare vreau ... (vezi toată discuția)