avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... blocare conturi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

blocare conturi

un partener(srl) este dator la stat cu o anumita suma. eu am primit marfa de la el cu plata in 2014 . poate statul sa imi blocheze mie conturile , desi in contract stipuleaza ca plata se face doar in 2014?...dupa vanzarea mafrfii???...multumesc
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2013
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 17:09, 11 Martie 2013
Teoretic, nu, practic nu se stie niciodata. Deocamdata firma dvs. nu are plati restante fata de firma cu datorii la stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tert poprit - rog urgent catvea sfaturi! George Daniel Dudu George Daniel Dudu Azi am primit un plic de la Adm Finantelor Publice Dorohoi ( jud Botosani ) cum ca se instituie poprire asupra conturilor Societatii mele pentru orice debite ... (vezi toată discuția)
Poprire finante marinelapolescu marinelapolescu Buna, ne-au infiintat finantele poprire pt. ca am luat marfa de la o firma care ar datorii la buget. Intrebarea mea este: 1. ce valoare ar avea o adresa ... (vezi toată discuția)
Banca mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul toma ciprian toma ciprian BCR mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul Ma numesc Toma Ciprian . Am un card un card de debit pe care imi primesc drepturile ... (vezi toată discuția)