avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire finante
Discuție deschisă în Executare silită

poprire finante

Buna,

ne-au infiintat finantele poprire pt. ca am luat marfa de la o firma care ar datorii la buget.
Intrebarea mea este:
1. ce valoare ar avea o adresa facuta finantelor, prin care sa ia la cunostinta ca noi n-am vandut marfa si sa faca o compensare (noi avem de recuperat bani de la firma respectiva, dar avem si de dat, insa am vrea sa-i dam marfa inapoi, ca nu se vinde).
2. poprirea a fost considerata infiintata din mom. in care am primit adresa lor. Singura cale de desfiintare e printr-o contestatie in instanta?
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 23:02, 11 Februarie 2010
ART. 141 Drepturi şi obligaţii ale terţului
Terţul nu se poate opune sechestrării unui bun al debitorului, invocând un drept de gaj, drept de ipotecă sau un privilegiu. Terţul va participa la distribuirea sumelor rezultate din valorificarea bunului, potrivit legii.
se numeste infiintarea popririi la terti, cf art 149 cod procedura fiscala.

din momentul infiintarii popririi dvs. nu mai puteti face plati catre partenerul dvs. de afaceri, orice plata in contul facturilor restante o veti face in conturile inscrise in adresa de infiintare a popririi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru pe bun imobil ipotecat flo8200 flo8200 Detin un apartament pe persoana juridica. In cazul in care nu imi platesc datoriile la stat si fiscul pune sechestru pe acest apartament, poate sa il scoata la ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator finante ciobanc ciobanc daca am datorii la bugetul de stat si bas aproximativ 25.000 lei si mi-au blocat conturile,pot sa puna si sechestru pe bunuri;se poate pune sechestru fara ... (vezi toată discuția)
Adresa de infiintare a popririi adriannn adriannn Buna ziua. Intre societatea X si Y a existat o relatie comerciala. Societatea X a primit de la Finante ,,o adresa de infiintare a popririi asupra sumelor ... (vezi toată discuția)